Väga maitsev ning kõhtutäitav. Ananassi kasutamine on valikuline, võib kasutada ka paprikat ja lisada tomatit jne. Ligikaudu 8le inimesele ning pitsa peaks ahjus küpsema kuskil 35minutit, kuid kui ajast jääb väheks võib olla ka kauem, kui ole väga tähelepanelik ja täpne, et pitsa ahjus ära ei kuivaks.
Vaja läheb:
25g presspärmi
soola
pipart
suhkurt
pitsamaitseaine
2.5dl sooja vett
2 muna
0.5dl õli
8dl jahu
400g hakkliha
1tk sibul
väike purk ananasse
300g riivjuustu
ketsupit
Retsept:
Sega toasoe pärm suhkru ja soolaga vedelaks ja lisa soe vesi,1 muna, õli ja jahu. Sõtku ilusaks taignaks. Lase 1h sooja rätiku all kerkida. 45 minuti pärast pane ahi 200°C. Prae hakkliga sibulaga pannil ning maitsesta antud maitseainetega. (Võid lisaga ka ketsupit nagu teen mina, kuid ei ole kohustuslik.) Rulli tainas ristküliku kujuliseks ja määri ketsupiga. Laota taignale hakkliha,ananass ja 2/3 riivjuustust. Rulli taigen kokku ning pane ahju. Pintselda vähese veega üle, et jääks mahlakam. 10 minutit enne valmimisaega võta pitsa ahjust välja ja puista peale munaga segatud juust. Head isu!!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar