pühapäev, 14. august 2011

Kräsupea kook

Üks lihtsamaid varjante kräsupeakoogi tegemiseks. Võib lisada ka marju kuid mina olen teinud ilma marjadeta ja ei ütleks, et midagi puudu oleks.

Vaja läheb:
400g hapukoort
1 suur tordipõhi
200g šokolaadi
suhkurt
Retsept:
Tükelda tordipõhi väikesteks tükkideks ning pane kaussi. Sega 200g hapukoort suhkruga ning vala tordipõhjatükkidele peale ning sega. Kui kõik kohad on täidetud kas või natukene hapukoorega siis sega kausis uuesti 200g hapukoor suhkruga ning vala hapukoore ja torditükkidele peale, kuid seekord ära sega. Sulata šokolaad ning vala hapukoorele peale. Pane kräsupea külmkappi vähemalt 6h. Mida kauem seisab külmas, seda parem on lõpptulemus :) Head isu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar