teisipäev, 26. juuli 2011

Toorjuustukihiga šokolaadi kook

Retsept on pärit Vilma retseptiraamatust. Suussulav ja kuna taigent ei ole vaja ise kokku segada on valmistamine ka uskumatult lihte. Koogist jagub 10le inimesele ja valmistamisaeg on ümardatult 50minutit. Pilt ei ole minu enda tehtud!


Vaja läheb:
1 pakk Vilma šokolaadimuffinipulbrit
200ml vett
100ml õli
200g tumedat šokolaadi
350g maitsestamata toorjuustu
400g suhkruga kondenspiima
2sl võid
1sl tärklist
Retsept:
Šokolaadimuffinipulbrile lisa vesi ja õli ja seejärel vesivannil sulatatud šokolaad ja sega ühtlaseks massiks. Valmis segu vala rasvainega määritud vormi. Toorjuustukihi valmistamiseks sega toorjuust,kondenspiim,sulavõi ja tärklis ühtlaseks massiks ja vala segu tumedale muffinikihile. Pane ahju ja küpseta 45minutit 180°C

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar