teisipäev, 26. juuli 2011

Küpsetamata laimi kook

Kui juba ühe korra valmis teed siis jäädki tegema. Suhkurt võib kasutada, kuid ei ole tarvis, kui ei ole väga suur magusa armastaja. Kondentspiim on juba piisavalt magus. Suussulav ja väga hea kook :) Kindlasti tasub katsetamist.


Vaja läheb:
125g diegestive küpsiseid
50g võid
1 purk kondenspiima
pool tassi laimimahla
200g vahukoort
250g madala rasvasisaldusega toorjuustu
maitsejärgi suhkurt
laimiviilud kaunistuseks
Retsept:
Sulata või ning purusta küpsised. Sega kokku ning pane koogivormi põhjaks. Määri peale kondenspiima. Vahusta vahukoor ja kui tahad, lisa ka suhkurt. Sega vahukoore juurde toorjuust ning laimimahl. Pane koogivormi ning kata kilega. Jäta külmkappi 6h kuni üleöö. Mida kauem seisab, seda parem. Head isu!!

6 kommentaari:

  1. Suured tänud retsepti eest. Kook tundub väga isuäratav ning läheb kohe õhtul katsetamisele :)

    VastaKustuta
  2. Anna hiljem kindlasti teada, kuidas maitses ning kuidas välja tuli :)

    VastaKustuta
  3. 1,5 aastat hiljem... Still no sign of anon.
    Äkki talle ei maitsenud ja ta ei tahtnud valetada.

    VastaKustuta
  4. Kohutavalt hapu. Kondenspiima peaks ikka ülejäänuga läbi segama. Meil läks kohe prügikasti, täiesti söödamatu.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. ohhh!!!Suur aitäh retsepti eest!!!
      On küll väga hea kook!!!

      Kustuta